روش تنظیم فشار کپسول اکسیژن

روش تنظیم فشار کپسول اکسیژن را می دانید؟


بهترین شرکت شارژ کپسول اکسیژن در تهران

عنصر اکسیژن یکی از حیاتی‌ترین عناصر برای برای ادامه زندگی است. در شرایط خاص پزشکی یا آلودگی هوا، تقاضا برای استفاده از کپسول اکسیژن افزایش می‌یابد. همانطور که اطلاع دارید، کپسول‌های اکسیژن پس از تمام شدن گار اکسیژن به شارژ مجدد نیاز دارند. شارژ کپسول اکسیژن توسط دستگاه‌هایی خاص انجام می‌شود که در مراکز ویژه‌ای صورت می‌گیرد. شارژ کپسول اکسیژن در کارخانه‌های تولیدکننده این کپسول‌ها نیز انجام می‌شود، اما انجام این پروسه در کارخانه‌ها زمان‌بر است و حتی روزها طول می‌کشد. با توجه به نیاز بیماران تنفسی به شارژ مداوم کپسول‌ها، مراکز شارژ مجاز در سطح شهرها تاسیس شده‌اند که این فرایند را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند.

اکسیژن سنتر یکی از بهترین و با سابقه‌ترین مراکز فروش و شارژ انواع کپسول اکسیژن در تهران است که شما می‌توانید به آن مراجعه کرده و شارژ اکسیژن خود را شارژ یا خریداری نمایید.

کپسول اکسیژن چیست؟

کپسول اکسیژن یکی از پرکاربردترین و مهم‌ترین تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها و منازل بیماران تنفسی است. بسیاری از بیماران تنفسی به دلیل عدم توانایی در تنفس و دریافت اکسیژن کافی به کپسول‌ اکسیژن نیاز دارند. به همین دلیل کپسول‌های اکسیژن به صورت تخصصی طراحی و تولید شده اند تا اکسیژن را در کپسول‌هایی محکم سیو کنند و به بیماران در تنفس کمک کنند.

کپسول اکسیژن نیز وسیله‌ای مانند دستگاه بای پپ و سی پپ است که عمل نفس کشیدن را برای بیماران تسهیل می‌کند. به دلیل کاهش سطح اکسیژن در خون بیماران تنفسی، این افراد به اکسیژنی با غلظت بیش از 20 درصد اکسیژن موجود در هوا نیاز دارند.

ظرفیت مخزن‌های کپسول اکسیژن

مخزن‌های کپسول اکسیژن در اندازه و ظرفیت‌های متفاوت طراحی و تولید می‌شوند. کپسول‌ها با بیشترین حجم و ظرفیت در بیمارستان‌ها و محیط‌های درمانی استفاده می‌شوند، چراکه میزان تقاضا در این مراکز بیشتر است. ظرفیت کپسول‌های اکسیژن در اتاق‌های عمل و سابر بخش‎های بیمارستانی 40-50 لیتر است. کپسول‌های اکسیژن در حجم و ظرفیت‌های مخزنی 1 ،2.5، 3، 5، 10، 20 لیتری طراحی و تولید می‌شوند.

کپسول‌های اکسیژن 2.5، 5 و 10 لیتری از پرکاربردترین ظرفیت‌های مخزنی کپسول‌ها هستند. حجم‌های بیشتر به دلیل وزن بالایی که دارند، معمولا به صورت ثابت در یک مکان قرار می‌گیرند و با ترالی کپسول جابه‌جا و منتقل می‌شوند. کپسول‌های 2.5 لیتری برای مصارف خانگی که بیمارن در منزل بستری هستند، استفاده می‌شوند.

اندازه‌گیری فشار اکسیژن

میزان فشار اکسیژن کپسول‌ها با دستگاه مانومتر اندازه‌گیری می‌شود. دستگاه مانومتر به کپسول و شیر کنترلی آن وصل می‌شود و مقدار اکسیژن خروجی را مطابق با نیاز بیمار تنظیم می‌کند. مخزن آب داخل دستگاه مانومتر به ورود هوای مرطوب به ریه بیمارها و نفس کشیدن راحت وی کمک می‌کند.

اجزای کپسول‌های اکسیژن

کپسول اکسیژن از چند بخش اصلی تشکیل شده است که هر کدام نقش مهمی در تامین اکسیژن برای بیمار ایفا می‌کنند.

  • مخزن کپسول: این بخش استوانه‌ای شکل، وظیفه نگهداری اکسیژن تحت فشار را بر عهده دارد. مخزن از جنس فولاد یا آلومینیوم است.
  • فشارسنج: این ابزار، فشار اکسیژن داخل مخزن را نشان می‌دهد.
  • شیر تنظیم کننده: این شیر، وظیفه کاهش فشار بالای اکسیژن داخل مخزن و تنظیم میزان خروجی آن را بر عهده دارد.
  • جریانسنج: این قسمت، میزان جریان اکسیژن خروجی از کپسول را بر حسب لیتر در دقیقه نشان می‌دهد.
  • پیچ کنترل: با چرخاندن این پیچ، می‌توان میزان باز و بسته شدن شیر تنظیم کننده و در نتیجه میزان جریان اکسیژن را تنظیم کرد.
  • شیشه آب مقطر: این شیشه حاوی آب مقطر است که با تبخیر شدن، رطوبت لازم برای مرطوب کردن اکسیژن را تامین می‌کند.
  • ماسک یا کانولا: این ابزارها، برای انتقال اکسیژن از کپسول به بیمار استفاده می‌شوند.

مزایا و معایب کپسول اکسیژن

استفاده از کپسول اکسیژن برای بیماران تنفسی و بیمارانی که با سرطان ریه درگیر هستند، ضروری است. کپسول‌های اکسیژن برای کار به برق نیاز ندارند و قیمت مقرون به صرفه‌تری نسبن به سایر دستگاه‌های اکسیژن ساز دارند.

استفاده خودسرانه و بیش از حد از کپسول اکسیژن سبب تنبلی ریه و مسمومیت با گاز اکسیژن می‌شود. کپسول‌های اکسیژن بسته به حجم‌شان محدودیت مصرف دارند و باید شارژ شوند.

شارژ کپسول اکسیژن

افرادی که از کپسول‌های اکسیژن در زمینه‌های درمانی استفاده می‌کنند، باید دائما میزان اکسیژن موجود در کپسول را چک کنند و به موقع آن را شارژ کنند. شرکت اکسیژن سنتر بهترین شرکت شارژ کپسول اکسیژن در تهران است که خدماتی نظیر خرید، فروش و اجاره کپسول را نیز ارائه می‌کند. شرکت اکسیژن سنتر کپسول‌های اکسیژن را در کمتر از 1 ساعت شارژ می‌کند.

شارژ کپسول اکسیژن خانه

کپسول‌های اکسیژن برای مراقبت از بیمارانی که در منزل بستری هستند نیز استفاده می‌شوند. در زمان تهیه کپسول اکسیژن به سال ساخت و حجم حک شده روی کپسول توجه نمایید، زیرا در شارژ کپسول‌، مهم هستند. زمانیکه کپسول در متزل شارژ می‌شود، فشار بار که تقریبا برابر 135 بار است، باید توسط فرئ متخصص بررسی شود. در هنگام شارژ کپسول اکسیژن در منزل، میزان خلوص گاز اکسیژن داخل مخزن نیز قابل اهمیت است. خلوص اکسیژن وضعیت بیمار را در طی پروسه درمان، بهبود می‌بخشد و مصرف اکسیژن را کاهش می‎‌دهد. استفاده از یک مانومتر استاندارد، وجود مقدار لازم اکسیژن در خازن را تضمین می‌کند.

همه کپسول‌های اکسیژن شرکت اکسیژن سنتر به تاریخ روز هستند و 5 سال گارانتی دارند. علاوه بر این مانومترهای اکسیژن سنتر نیز دارای گارانتی 2 ساله هستند.

شارژ کپسول اکسیژن بیمارستان

کپسول‌های اکسیژن مورد استفاده در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در حجم‌های 10، 20، 40 و 50 لیتری هستند. این کپسول‌ها اغلب در آمبولانس‌ها و اورژانس مورد استفاده قرار می‌گیرند.برای شارژ کپسول اکسیژن بیمارستان‌ها حداکثر فشار برای شارژ مجدد سیلندرها 135 بار است که توسط اتحادیه تعیین می‌شود. با توجه به اینکه فشار، دما و حجم رابطه مستقیمی با هم دارند، نمی‌توان کپسول‌ها را بیش از حد شارژ کرد، زیرا دماب بدنه کپسول افزایش می‌یابد و کپسول منفجر می‌شود.

نگهداری از کپسول‌های اکسیژن

  • هر هفته کانولای بینی را تعویض کنید.
  • کانول بینی و لوله بلند نباید شسته شوند و لوله بلند باید به صورت ماهانه تعویض شود.
  • ماسک اکسیژن را هر دو هفته یکبار با آب گرم و صابون بشویید.
  • بطری مرطوب‌کننده را حداقل یک بار در روز با آب گرم و صابون بشویید.

نتیجه گیری

کپسول‌های اکسیژن از ضروری‌ترین تجهیزات پرشکی هستند که استفاده از آنها برای بیماران تنفسی الزامی است. کپسول‌های اکسیژن با توجه به حجم و ظرفیتی که دارند، استفاده می‌شوند و پس از کاهش حجم گاز اکسیژن درون مخزن‌ باید مجددا توسط افراد متخصص شرکت‌های مجاز شارژ شوند. اکسیژن سنتر، بهترین شرکت شارژ کپسول اکسیژن در تهران است که آماده خدمات‌رسانی در زمینه خرید، فروش، اجاره و شارژ کپسول اکسیژن در خانه و بیمارستان است.

سوالات متداول

  1. چه بیمارانی به کپسول اکسیژن نیاز دارند؟

-بیماران درگیر با اسم، برونشیت، انسداد ریه، آمفیزم، نارسایی قلبی، ذات الریه، سرطان ریه و…

  1. انواع مخازن اکسیژن کدامند؟

-اکسیژن فشرده، اکسیژن مایع، متمرکز‌کننده اکسیژن

  1. امکان دریافت مشاوره از متخصصان شرکت اکسیژن سنتر فراهم است؟

-بله، شرکت اکسیژن سنتر به صورت 24 ساعته در خدمات شما عزیزان می‎باشد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *